top of page

Deze prijzen kan je winnen met onze minicompetitie

Het laatste weekend van de Tour is alweer aangebroken. Het einde van deze editie van Sporza Tourmanager nadert. Zoals we in onze podcast Kopman hebben beloofd, belonen we de beste wielermanagers uit onze minicompetitie. Voor de top vijf hebben we onderstaande prijzen voorzien.


Plaats 1: Waardebon van 100 euro van Cube Store Flanders


Voor de winnaar van onze minicompetitie hebben we een waardebon van 100 euro van Cube Store Flanders voorzien. Cube Store Flanders is de eerste Cube concept store in België. Het merk Cube is de laatste jaren heel sterk gegroeid en ontwikkeld tot één van de toonaangevende merken in de fietsindustrie. Cube Store Flanders verdeelt fietsen van het merk en stelt een heel ruim aanbod tentoon in de winkel in Harelbeke. Kortom, de waardebon van 100 euro is een hoofdprijs om u tegen te zeggen!


Plaats 2: Ronde Van Vlaanderen bordspel + T-shirt, mondmasker en mok van Sporza


De wielermanager op de tweede plaats zal zich niet snel vervelen, want hij of zij gaat naar huis met het officiële bordspel van de Ronde Van Vlaanderen. Daar blijft het niet bij. We hebben voor deze persoon ook een aantal attributen van Sporza in petto: en T-shirt, een mondmasker en een mok. Neen, de tweede in onze minicompetitie moet zeker niet ontgoocheld zijn.


Plaats 3: Boek 'Je kop tegen je lijf' + T-shirt, mondmasker en mok van Sporza


De derde in onze minicompetitie krijgt ook een T-shirt, een mondmasker en een mok van Sporza. Daarnaast wint deze persoon het boek 'Je kop tegen je lijf' van Jens Van Lier, doctor in de Psychologie met een voorliefde voor de sportpsychologie. We hopen dat deze wielermanager houdt van een goed boek!


Korte inhoud:


Je kop tegen je lijf duikt in de kop van het peloton. Letterlijk dan. Want om een koers te winnen, moeten de benen én ‘het kopke’ fris zijn. Maar hoe bereid je je mentaal voor op een wedstrijd? Je ontdekt het in dit boek!

Jens Van Lier neemt je mee in de wondere wereld van de sportpsychologie. Aan de hand van talrijke voorbeelden en onderzoeken vertelt hij hoe mentale training je fietsprestaties kan verbeteren. Want het is overduidelijk: met aangeboren talent en fysieke kracht alleen haal je het niet.

Dit boek biedt wetenschappelijke antwoorden op vragen zoals: waarom heeft Oliver Naesen gelijk als hij zegt dat het hoofd bepaalt wanneer je al dan niet breekt? Deed Remco Evenepoel er goed aan om alleen maar naar zijn cadans en wattages te kijken tijdens het EK tijdrijden? Waarom lach je het best op de fiets, ook al ben je figuurlijk op je tanden aan het bijten? En is een massage of ijsbad na een wedstrijd nu zinvol of niet?


Plaats 4: Rugzak en T-shirt van Sporza


Geen podium in onze minicompetitie voor deze wielermanager, maar hij of zij kan wel trots de straat op met een rugzak en T-shirt van Sporza. Daar droomt toch elke sportliefhebber van?


Plaats 5: Mondmasker en mok van Sporza


De koffie van de wielermanager op plaats vijf gaat nog lekkerder smaken met een mok van Sporza. Deze persoon krijgt er ook nog eens een mondmasker van onze favoriete redactie bovenop.


Tot slot willen we nog even zeggen dat we overrompeld zijn door het aantal deelnemers in onze minicompetitie. Jullie zijn maar liefst met 1911. BEDANKT, BEDANKT, 1911 keer BEDANKT!!!


__________________________________________________________________________________


Volg jij onze sociale media al? Volg, like, share en retweet op Facebook, Twitter en Instagram!

844 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page