Kopman_logo2.jpg

Kopman

In samenwerking met Sporza lanceren we Kopman, een podcast die focust op Sporza Tourmanager. Niemand minder dan Tom Vandenbulcke (De Tribune), Matthijs Scheelen en Brett Luijs (De Lead-Out) geven je de nodige tips & tricks en verwelkomen ook telkens een bekende gast.

Kopman_logo2.jpg

01

Gast: Laurens De Plus

Iedereen kan hulp gebruiken om een ploeg voor de Sporza Tourmanager samen te stellen. Of de podcast een antwoord heeft op je vragen, dat laten we in het midden, maar dit komt alvast aan bod in de eerste aflevering, een soort van verkenningsronde:

Welke renners zijn duur en wie zijn de koopjes? Een ploeg met Pogacar, Roglic, Alaphilippe, Van Aert en Van der Poel, kan dat? Welke must-have wordt nu al getipt?

Met Laurens De Plus van Ineos-Grenadiers bellen we over zijn ploeg voor de Tour.

02

Gast: Lennart Driesen

Presentator Tom Vandenbulcke ontvangt opnieuw Brett Luijs en Matthijs Scheelen in de studio. De hulplijnen zijn nu Tim Declercq van Deceuninck-Quick Step en Lennart "De Mol" Driesen.

Na de eerste verkenningsronde wordt het nu menens: wie haalt de selectie van 16 renners en wie niet? Is Mathieu van der Poel het voornaamste slachtoffer wanneer er knopen doorgehakt worden?Welke goedkope renners zijn de moeite waard om te selecteren?

Kopman_logo2.jpg
Kopman_logo2.jpg

03

Gast: Jonas Rickaert

In de derde aflevering blijkt dat er in de vorige afleveringen van Kopman vooral heel veel leugens verteld zijn. Andere conclusies: keuzestress doet rare dingen met zowat elke Tourmanager en zonder Mathieu van der Poel ben je nu al op achtervolgen aangewezen.

 

Daarnaast bellen we met Jonas Rickaert en Yves Lampaert, beiden zelf fervente Tourmanager-spelers. Rickaert verklapt wie straks de sprints mag rijden bij Alpecin-Fenix en Lampaert is ervan overtuigd dat hij niet diegene zal zijn die na de Tour op taart moet trakteren.

04

Gast: Tess Elst

Drie weken lang werden de zenuwen van de Sporza Tourmanagers op de proef gesteld, maar nu is het doek over de competitie gevallen. Welke renners waren top en welke flop? Wie pakte verrassend veel punten en wie zorgde vooral voor ergernis? In de slotaflevering van onze podcast Kopman maken de specialisten van De Lead-Out de eindbalans op.

Kopman_logo2.jpg