DE LEAD-OUT

Zot van de koers? Verslaafd aan Sporza Wielermanager? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij trekken de sprint aan voor jouw Sporza Wielermanager- én Tourmanagerploeg, en loodsen je naar de overwinning in onze minicompetities. 

De Lead-Out is jouw gids doorheen het wielerseizoen. We geven je tips & tricks voor jouw Sporza Wielermanagerploeg, brengen verhalen uit de buik van het peloton en maken kennis met de nieuwste dark horses.

Recente posts

Altijd up-to-date blijven van het laatste nieuws in Wielermanagerland? Neem een kijkje op onze blog en je bent helemaal mee!

Kopman_logo2.jpg

Podcast Kopman

In samenwerking met Sporza lanceren we de podcast Kopman, waarin we je de nodige tips & tricks aanreiken en ook telkens een bekende gast verwelkomen.

Discussieforum

Hier kan je terecht met al jouw onmogelijke dilemma's en kan je in discussie gaan over je ploegverdeling en kopmankeuze.

Minicompetitie

Doe mee aan onze Sporza Tourmanager-minicompetitie en maak kans op superdeluxe, exclusieve, unieke prijzen!

Tips & tricks

Wie is de nieuwe Marc Hirschi? Hoeveel sprinters neem ik mee? Welke goedkope renner is een must?  Lees het antwoord op al deze vragen op onze Tips & Tricks pagina.

Wegkapitein

Onze wegkapitein geeft  gouden raad. In de voor- en nabeschouwingen weegt hij de mogelijke kopmannen tegen elkaar af en scout op mogelijke transfers. 

Volgwagen

We stappen in de volgwagen met een man of vrouw uit de koers. Onze volgwagen is the place to be voor verhalen uit de buik van het peloton of een portret van een dark horse.

Community

Hier kom je te weten welke strategieën en tips de Sporza Wielermanager-leider in petto heeft. Deze pagina loodst je naar de overwinning in de minicompetitie!

Wie zijn wij_.png

Over ons

Zes studenten Journalistiek die hun verslaving aan Sporza Wielermanager willen omzetten in iets nuttigs.  

Redactie De Lead-Out.png

Contact

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Post ze dan hier.